درخواست رئیس بی‌بی‌سی برای پایان ‹آزار کارکنان بخش فارسی›

منتشرشده در به‌روزرسانی شده در

_97792737_00e152da-6521-4083-953a-822ab1e64b03

دیوید کلمنتی، رئیس بی‌بی‌سی، از مقام‌های قوه قضاییه ایران خواسته است که به «آزار» کارکنان بی‌بی‌سی فارسی پایان دهند.
آقای کلمنتی اقدام‌های قضایی اخیر در ایران علیه کارکنان بی‌بی‌سی فارسی را مایه نگرانی خوانده است.
رئیس بی‌بی‌سی در سخنرانی در یک کنفرانس رسانه‌ای در کمبریج، به اهمیت سرویس‌ جهانی بی‌بی‌سی اشاره کرد و گفت بی‌بی‌سی فارسی نمونه‌ای از دشواری‌ها و چالش‌های خبرنگاران سرویس جهانی بی‌بی‌سی است.
بی‌بی‌سی چند هفته پیش مطلع شد که قوه قضاییه ایران ۱۵۲ نفر از کارکنان و همکاران فعلی و پیشین بخش فارسی این رسانه را ممنوع‌المعامله کرده و عملا دارایی‌هایشان را مسدود کرده‌ است.
ده‌ها نفر از کارکنان ایرانی بی‌بی‌سی ممنوع المعامله شدند

رئیس بی‌بی‌سی در سخنرانی خود با اشاره به فقدان بی‌طرفی سیاسی رسانه‌ها در برخی کشورها، گفت با توجه به مستقل بودن بی‌بی‌سی، صدها میلیون نفر از مردم جهان برای اطلاع از اخبار به سرویس جهانی بی‌بی‌سی متکی هستند.
او گفت برخوردهای دولت‌های خارجی در مواردی کار را برای خبرنگاران سرویس جهانی بی‌بی‌سی سخت می‌کند.
آقای کلمنتی سرویس فارسی بی‌بی‌سی را، با ۱۲و نیم میلیون نفر مخاطب در ایران، نمونه‌ای از چنین برخوردهایی دانست.
هفته گذشته سازمان گزارشگران بدون مرز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که کارکنان رسانه‌هایی چون رادیو فردا و بخش‌های فارسی صدای آمریکا، صدای آلمان دویچه وله، رادیو بین‌الملل فرانسه، و همچنین همکاران شبکه‌های ماهواره‌ای خصوصی مانند من و تو نیز با فشارهایی روبرو بوده‌اند.
رسانه‌های داخل ایران با محدودیت‌های بسیاری روبرو هستند و در بسیاری موارد روزنامه‌ها توقیف و روزنامه‌نگاران بازداشت می‌شوند. گزارشگران بدون مرز در آخرین ارزیابی سالانه خود از آزادی مطبوعات در سطح جهان، در میان ١٨٠ کشور بررسی‌شده، ایران را در جایگاه ۱۶۵ قرار داده است.

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s